Espadrilles met veter voor dames Toms Alpargata

Espadrilles met veter voor dames Toms Alpargata

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

-20%
Dames espadrilles van Toms Alpargata zijn zowel comfortabel als stijlvol. Geef je look een trendy touch met deze elegante veters.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Espadrilles met veter voor dames Toms Alpargata

Espadrilles zijn een tijdloze klassieker voor vrouwen, en Toms Alpargata schoenen zijn daarop geen uitzondering. Met hun elegante ontwerp en uitzonderlijke comfort zijn ze de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een casual schoen voor een dagje uit of een comfortabel paar schoenen voor een avondje uit, deze espadrilles worden zeker je nieuwe favoriet.

De Toms Alpargata espadrilles zijn gemaakt met een delicaat kanten bovenwerk, wat deze schoenen een vrouwelijke en elegante touch geeft. Het kant is ook ademend, zodat je voeten de hele dag koel en droog blijven. Bovendien zorgt de memory foam binnenzool voor ultiem comfort voor je voeten, zelfs na een lange dag dragen.

Wat Toms Alpargata sneakers nog specialer maakt, is hun inzet voor sociale verantwoordelijkheid. Voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, doneert Toms een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Door deze espadrilles te kopen, draag je ook bij aan een goed doel en help je een verschil te maken in het leven van een kind.

Het veelzijdige ontwerp van de Toms Alpargata espadrilles maakt ze perfect voor alle gelegenheden. Je kunt ze dragen bij een casual outfit voor een ontspannen dag of bij een elegante jurk voor een speciale avond. Bovendien biedt de rubberen zool goede grip, waardoor ze ideaal zijn voor buitenactiviteiten.

Deze espadrilles zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Dankzij het duurzame kanten bovenwerk kunnen ze gemakkelijk worden schoongeveegd met een vochtige doek en zullen ze er lange tijd als nieuw uitzien.

Kortom, Toms Alpargata espadrilles zijn een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Met hun vrouwelijke ontwerp, superieure comfort en sociale betrokkenheid zijn deze schoenen zowel een praktische als ethische keuze. Zoek niet verder, deze espadrilles zijn alles wat je nodig hebt om je garderobe compleet te maken. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf vandaag nog op een paar!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020662-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene