Gebloemde espadrilles voor dames Toms Alpargata

Gebloemde espadrilles voor dames Toms Alpargata

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

-20%
Ontdek de schoonheid en het comfort van Toms Alpargata espadrilles met bloemen voor dames. Perfect voor elke gelegenheid, ze zijn zowel elegant als comfortabel.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gebloemde espadrilles voor dames Toms Alpargata

De Toms Alpargata dames espadrilles met bloemen zijn een stijlvol en comfortabel paar schoenen voor alle gelegenheden. Deze espadrilles van het beroemde merk Toms zijn een ideale keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar stijl en comfort.

Het delicate, vrouwelijke bloemenpatroon voegt een vleugje charme toe aan elke outfit. Of je ze nu draagt bij een lichte zomerjurk, een casual jeans of een elegante rok, deze espadrilles geven je look een vleugje kleur en stijl.

Deze lichtgewicht en ademende espadrilles zijn perfect voor warme zomerdagen. De rubberen zool biedt extra grip om de hele dag comfortabel te lopen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het praktische slip-on ontwerp.

Als merk dat zich inzet voor sociale verantwoordelijkheid, staat Toms bekend om zijn "One for One" beleid. Voor elk paar schoenen dat ze verkopen, doneren ze een paar aan een kind in nood. Door deze sneakers Toms te kopen, help je het leven van een kind in nood te verbeteren.

Deze espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn perfect voor alle vrouwen, ongeacht hun stijl. Of je nu op zoek bent naar een casual schoen voor zonnige dagen of een stijlvol accessoire voor een avondje uit, Toms Alpargata dames espadrilles met bloemen zijn een perfecte keuze.

Dus waarom wachten? Voeg een vleugje stijl en sociaal bewustzijn toe aan je garderobe met deze prachtige espadrilles Toms. Bestel nu en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl terwijl je een verschil maakt in de wereld.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020650-410
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene