Dames espadrilles Toms Alpargata

Dames espadrilles Toms Alpargata

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Trakteer jezelf op comfort en elegantie met espadrilles voor dames van Toms Alpargata, het referentiemerk voor damesschoenen van hoge kwaliteit.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames espadrilles Toms Alpargata

Onze Classic Alp espadrille is nu beter voor de aarde! Voornamelijk gemaakt van jute, een eco-vezel die minder water en chemische middelen nodig heeft, voor een compromisloos look en comfort.

  • Bovenwerk in Heritage Canvas, hoofdzakelijk gemaakt van jute, een eco-vezel die minder water en chemische stoffen nodig heeft.
  • Niet-verwijderbare TOMS comfort binnenzool op maat gemaakt met 50% eco-inhoud (25% gerecycled PU-schuim, 15% gerecycled rubber, 10% bio-olie), wat betekent datelle minder impact heeft op het milieu.
  • Bovenwerk en zool van gerecycled katoen - gemaakt van ten minste 50% gerecycled katoen, waardoor geen afval wordt gestort en minder water en energie nodig is dan conventioneel katoen.
  • Elastiek voor een gemakkelijke pasvorm.
  • Vegan
  • TOMS is er trots op lid te zijn van de Fair Labor Association en samen te werken met leveranciers die ethisch verantwoord werken, samenwerken met werknemers, zorgen voor veilige werkomstandigheden, mensenrechten respecteren en sociale verantwoordelijkheid tonen.
  • Onderdeel van de TOMS earthwise™ collectie - producten ontworpen met de planeet in gedachten.
  • Door TOMS te kopen, helpt u de toegang tot geestelijke gezondheidszorg te financieren voor miljoenen mensen in nood. DRAAG TOMS. DRAAG GOED.

Afbeelding: kersenrood, 000000000010017717

TOMS schoenen hebben de geadverteerde maat en zijn alleen verkrijgbaar in medium wijdtematen. We adviseren je om je gebruikelijke maat te bestellen. Als je tussen twee maten in zit, raden we je aan de kleinere maat te bestellen, omdat de TOMS schoenen iets uitzetten als je ze draagt.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10017717-601
Kleur donkerrood
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene