Jibbitz Crocs Peanuts

Jibbitz Crocs Peanuts

€ 17,13

€ 13,88

-19%
Geef je stijl een boost met de Jibbitz Crocs Peanuts van het beroemde merk Crocs. Voeg een vleugje fantasie toe aan je favoriete schoenen!

Niet op voorraad

Beschrijving

Jibbitz Crocs Peanuts

De Jibbitz Crocs Peanuts zijn het perfecte product voor alle fans van de beroemde strip Peanuts! Deze charmante schoenversieringen zijn ontworpen om te worden bevestigd aan de ventilatiegaten van je favoriete Crocs. Deze Jibbitz zijn gemaakt door Crocs en zijn gemaakt van hoogwaardig rubber voor duurzaamheid en stevigheid. Op elke Jibbitz staat een ander personage van Peanuts, zoals Snoopy, Charlie Brown en Lucy, enautres iconische symbolen uit de serie.

Deze Jibbitz Crocs Peanuts bieden een leuke manier om je schoenen te personaliseren en zijn de perfecte manier om een vleugje eigenzinnigheid toe te voegen aan je alledaagse look. Ze zijn niet alleen leuk om te verzamelen, ze zijn ook een geweldige manier om je passie voor Peanuts te laten zien. Of je nu al heel lang fan bent of gewoon een vleugje nostalgie aan je stijl wilt toevoegen, deze Jibbitz zijn een must-have voor elke Peanuts liefhebber.

Bovendien zijn deze Jibbitz gemakkelijk te gebruiken en aan te passen aan je stemming. Steek ze gewoon in de ventilatiegaten van je Crocs en klaar! Je kunt ze mixen en matchen om elke keer een unieke look te creëren. En omdat ze licht en flexibel zijn, voegen ze geen extra gewicht toe aan je schoenen, zodat je ze de hele dag comfortabel kunt dragen.

Of je nu een kind of een volwassene bent, deze Jibbitz Crocs Peanuts zijn een geweldige manier om een vleugje plezier aan je schoenen toe te voegen. Dus waarom trakteer je jezelf of een geliefde niet op deze schattige schoenversieringen? Wacht niet langer en voeg deze Jibbitz Crocs Peanuts vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 10011466
Kleur geen kleur van toepassing
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene