Damestanktop Only Laure

Damestanktop Only Laure

Beginnend op: € 22,17

€ 16,58

-25%
Maak een stijlstatement met de Only Laure tanktop voor dames, een must-have van Only. Wees uniek en elegant.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 22,17

€ 16,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Only Laure

De damestanktop Only Laure is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het beroemde merk Only, combineert deze tanktop stijl en comfort voor alle gelegenheden.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is deze tanktop comfortabel om te dragen en past hij perfect bij je figuur. De ademende stof léger houdt je de hele dag koel en comfortabel.

Het ontwerp van deze tanktop is zowel eenvoudig als elegant. De V-hals en smalle bandjes laten je decolleté en schouders mooi uitkomen, terwijl de slanke pasvorm je vrouwelijke rondingen benadrukt. Je kunt hem alleen dragen op zonnige dagen, of in laagjes met een vest of jasje voor een gekleder look.

Deze tanktop is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en past bij tous elke stijl en elke stemming. Of je nu liever look casual draagt met jeans en sportschoenen, of meer geraffineerd met een rok en hakken, deze tanktop zal onder alle omstandigheden je modieuze bondgenoot zijn.

Deze tanktop is perfect voor warme zomerdagen en dankzij de comfortabele, ademende stof ook ideaal voor sportieve activiteiten. Of je nu houdt van yoga, running of fitness, je zult je vrij kunnen bewegen zonder het gedoe van strakke kleding.

Deze damestanktop van Only Laure is een must-have aanvulling op je kledingcollectie. Veelzijdig, comfortabel en stijlvol, het zal snel een onmisbaar kledingstuk worden. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze kwaliteitstanktop voor een trendy en vrouwelijke look in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15314684-4436241
Kleur wolkendanseres/multiblad
Kleur Kleurrijk
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene