Dames Hoodie Only Onlnora

Dames Hoodie Only Onlnora

Beginnend op: € 37,30

€ 21,82

-41%
Het sweatshirt met capuchon Only Onlnora: de vrouwelijke must-have voor een trendy en comfortabele look voor alle gelegenheden.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,30

€ 21,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Hoodie Only Onlnora

De Only Onlnora dames hoodie is een essential voor je casual garderobe. Gemaakt door Only, een merk dat bekend staat om zijn moderne, trendy stijl, is dit sweatshirt ontworpen voor vrouwen die graag comfortabel en toch stijlvol willen zijn.

Met zijn losse pasvorm en zachte stof biedt dit sweatshirt de hele dag optimaal comfort. De verstelbare capuchon beschermt je tegen kou en regen, terwijl de praktische zakken kleine spullen veilig opbergen.

Het strakke, tijdloze ontwerp van dit sweatshirt maakt het een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Draag hem met jeans en gympen voor een casual look, of combineer hem met een rok en enkellaarsjes voor een gekledere outfit. Je kunt het ook in laagjes over je winteroutfits dragen voor extra warmte.

Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je vindt er zeker een die bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, opvallende kleuren of meer neutrale, elegante tinten, er is een Only Onlnora sweatshirt voor elke vrouw.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is duurzaam en slijtvast voor langdurig gebruik. Het is ook makkelijk te onderhouden: gewoon in de wasmachine wassen en in de droger om het in perfecte staat te houden.

Kies voor stijl en comfort met het dames sweatshirt met capuchon Only Onlnora. Een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual, trendy kledingstuk. Het is zowel praktisch als stijlvol en zal snel je nieuwe favoriet worden voor ontspannen dagen of als aanvulling op je alledaagse outfits. Voeg het nu toe aan je collectie en geniet van casual chic op look.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15312892-4461907
Kleur alleen wolkendanser
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene