Damesjas Only Onlcarrie otw

Damesjas Only Onlcarrie otw

Beginnend op: € 70,57

€ 33,62

-52%
Ga de winter in stijl tegemoet met de damesjas Only Onlcarrie otw Laminated. Blijf op de trend met Only.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 33,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjas Only Onlcarrie otw

De Only Onlcarrie otw damesjas met dubbele rij knopen is een must-have van Only voor modebewuste vrouwen. Met zijn elegante, eigentijdse ontwerp is deze jas perfect voor elke gelegenheid. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt onvergelijkbaar comfort en warmte, terwijl hij ook duurzaam en slijtvast is.

Het merk Only staat bekend om zijn trendy kleding van hoge kwaliteit en deze jas is daarop geen uitzondering. Hij is ontworpen om het vrouwelijke silhouet te verbeteren met een slanke pasvorm die de taille benadrukt en licht gewatteerde schouders voor een elegante, vrouwelijke look.

De Only Onlcarrie otw damesjas met dubbele rij knopen is ideaal voor koele herfst- en winterdagen. De hoge kraag en tweewegritssluiting beschermen je tegen de kou en zorgen ervoor dat je de jas naar wens kunt aanpassen. Bovendien kun je dankzij de praktische zakken je handen warm houden of je essentials gemakkelijk opbergen.

Deze jas is verkrijgbaar in een reeks tijdloze, neutrale kleuren, past bij elke stijl en kan gemakkelijk worden gecombineerd met elke outfit. Draag hem met jeans en enkellaarsjes voor een casual look of met een jurk en hakken voor een meer verfijnde look.

Only Onlcarrie otw De jas is niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook een verantwoorde keuze. Hij is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor het een duurzame keuze voor je garderobe is.

Kortom, de Only Onlcarrie otw damesjas met dubbele rij knopen is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort willen combineren. Vertrouw op Only om je te voorzien van een kwaliteitskledingstuk dat je seizoen na seizoen zal vergezellen. Mis de kans niet om deze jas aan je wintercollectie toe te voegen en bestel hem nu.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15213300-3961481
Kleur balsemgroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten