Damesjas Only Onlvalerie otw

Damesjas Only Onlvalerie otw

Beginnend op: € 55,45

€ 30,11

-46%
Blijf warm met de Only Onlvalerie damesjas, een stijlvolle en comfortabele keuze voor je winteroutfits.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 30,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjas Only Onlvalerie otw

De Only Onlvalerie otw damesjas is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Deze jas, ontworpen door Only, combineert stijl en comfort om je warm te houden in de koudere maanden. Met zijn elegante snit en tijdloze kleur past hij bij elke outfit.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. Het vrouwelijke silhouet wordt versterkt door een riem in de taille, die helpt om je figuur te benadrukken en een chique, elegante look te creëren. Leren details op de zakken voegen een vleugje verfijning toe aan het ensemble.

De jas Only Onlvalerie otw is ook uiterst praktisch. De afneembare capuchon beschermt je tegen wind en regen, terwijl de steekzakken je handen warm houden. Je kunt dus vol vertrouwen de elementen trotseren en er nog steeds geweldig uitzien.

Of je stijl nu casual of meer verfijnd is, deze jas past bij elke gril. Draag hem met jeans en enkellaarsjes voor een casual look, of met een jurk en hakken voor een gekledere look. Het veelzijdige ontwerp maakt het een must-have voor alle moderne vrouwen.

Mis de kans niet om jezelf te trakteren op deze prachtige damesjas Only Onlvalerie otw. De tijdloze stijl en kwaliteit maken het een investering waar je geen spijt van zult krijgen. Bestel hem nu en voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15191821-3296882
Kleur druivenblad
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten