Puma Sneakers X-Ray

De Puma X-Ray, verkrijgbaar op Sneakin, is een viering van retro stijl running, met een gedurfde esthetiek en uitzonderlijk comfort. Deze sneaker is ontworpen voor diegenen die een look vintage waarderen en tegelijkertijd willen profiteren van moderne technologieën.

Gedurfd ontwerp

Met zijn opvallende silhouet bevat de Puma X -Ray visuele elementen die geïnspireerd zijn op de jaren 2000, door lagen van verschillende materialen te combineren, zoals mesh, suède en synthetisch leer. De felle kleuren en opvallende patronen weerspiegelen een energie en passie voor retrostijl.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Geavanceerd comfort

Comfort staat centraal in het ontwerp van Puma X -Ray , met een SoftFoam+ binnenzool die superieure demping en zachtheid biedt, ideaal voor dagelijks gebruik. De dikke tussenzool en rubberen buitenzool zorgen voor stabiliteit en tractie.

Veelzijdigheid en prestaties

De Puma X -Ray is niet alleen ontworpen voor stijl, maar ook voor prestaties. Of het nu gaat om lichte sportactiviteiten of een wandeling door de stad, deze sneaker biedt het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt om actief te blijven.

Waarom kiezen voor Puma X -Ray?

Kiezen voor de Puma X -Ray op Sneakin betekent het omarmen van een perfecte mix van nostalgie en moderniteit. Deze sneaker is ideaal voor wie een stijlstatement wil maken en tegelijkertijd wil genieten van comfort op hoog niveau.