De Hypergel Asics Schoenen

Met de Asics Hypergel trainers, geef je je voeten extreem comfort, of je nu in de sportschool bent, hardloopt of gewoon je dag doorneemt. De HyperGEL™ technologie is een nieuw type tussenzool gemaakt om onbeperkte energie vrij te geven!

Een sneaker verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze ruime selectie Asics Sneakers tegen de beste prijs!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hypergel van Asics, meer dan een schoen, een technologie

Asics heeft de HypergelTM -technologie ontwikkeld, die gericht is op de zool van de schoen om deze zeer zacht te maken, in staat om alle schokken te absorberen die gepaard gaan met fysieke activiteit, waardoor modellen die zijn uitgerust met deze technologie veelzijdig zijn en altijd een perfecte kwaliteit en comfort garanderen.

HyperGEL-LYTE schoen voor mannen

De HyperGEL-LYTE herenschoen is een technische schoen die ideaal is voor dagelijks gebruik, dankzij zijn lichtheid, die een moderne toets is ten opzichte van de GEL-LYTE uit 1987.

Deze stijlvolle ASICS Tiger schoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Geniet van meer comfort met de HyperGEL tussenzooltechnologie die zorgt voor extra demping onder de voet.

Het aantrekkelijke bovenwerk van mesh zorgt voor ventilatie en verkoeling van uw voeten, terwijl de lage snit de elegantie en het comfort van deze herenschoen versterkt.

Ontworpen voor actieve mannen die waarde hechten aan stijl en comfort, zullen deze schoenen snel de go-to schoen worden voor dagelijks hardlopen. Met het iconische ontwerp dat de schoen geschiedenis heeft gemaakt, zijn de HyperGEL-LYTEs de klassieke schoen om toe te voegen aan je ASICS Tiger collectie.