De schoenen Asics Gel-Lyte

Ontdek onze selectie van Asics Gel-Lyte. Mythische sneakers uit de jaren 80, de Asics Gel-Lyte, zijn herzien om terug te komen in kracht in onze garderobes.

Een sneaker die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze ruime keuze aan Asics Sneakers tegen de beste prijs!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics Gel-Lyte, de sneakers die rechtstreeks uit de jaren 80 komen!

Altijd al zo gewaardeerd dat deze Gel-Lyte serie van Asics terugkomt uit de jaren 80, meer geëvolueerd, meer design, meer trendy! De Asics Gel-Lyte sneaker biedt een extreem comfort met de GELTM technologie bij de hiel en de P-GELTM technologie aan de voorkant van de schoen. Het is dus een uiterst technologische sneaker die Asics ons aanbiedt zonder ook maar iets aan stijl in te boeten!

In drie generaties heeft de Asics GEL-LYTE III sneaker zijn gedurfde en kleurrijke stijl behouden, evenals de esthetiek van een hardloopschoen, wat niet heeft verhinderd dat hij is geëvolueerd.

Winnen op beide vlakken: unieke stijl en prestaties. Deze sneakers houden je hectische levensstijl bij terwijl je er altijd op je best uitziet. Geniet van het comfort van GEL demping en een kenmerkende, legendarische gespleten tong.

Asics Gel-Lyte 3, een iconische sneaker die zijn 30e verjaardag viert

In 2020 viert het merk Asics op waardige wijze de 30e verjaardag van de GEL-LYTE™ III OG hardloopschoen. Een sneaker die dit seizoen opnieuw verschijnt met de oorspronkelijke vorm en structuur die dateert uit het begin van de jaren 90. Een must have voor alle sneaker verslaafden.

Wist je dat?

Het GEL-LYTE™ III OG-silhouet werd in 1990 ontworpen door Shigeyuki Mitsui en heeft een gespleten tong die oorspronkelijk was geïnspireerd op de GEL-LD RACER™-schoen.

Dit seizoen biedt het merk Asics verschillende heruitgaven van de OG colorway. Ook de Asics Gel-Lyte 3 sneaker is uitgevoerd in verschillende materialen, waaronder een sublieme suède en lederen uitvoering.

Wat het comfort betreft, het is altijd even comfortabel. Het Asics GEL-LYTE™ III OG hardloopsilhouet heeft een uitstekende demping met behulp van de GEL™ technologie in de hiel. Dit resulteert in een betere schokabsorptie en biedt langdurig comfort.

Koop nu je Asics GEL-LYTE™ III model en maak ook deel uit van de flamboyante terugkeer van het OG-model uit de jaren 80!