Derbie Caterpillar Colorado Low 2

Derbie Caterpillar Colorado Low 2

Beginnend op: € 136,13

€ 86,14

-37%
De Derbie Caterpillar Colorado Low 2, een must-have voor liefhebbers van stoere, casual schoenen. Gemaakt door het beroemde merk Caterpillar.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 136,13

€ 86,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Derbie Caterpillar Colorado Low 2

De Caterpillar Colorado Low 2 Derbie is een must-have voor alle liefhebbers van casual, stoer schoeisel. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Caterpillar en zijn ontworpen om je voeten comfort, duurzaamheid en stijl te geven.

Met zijn elegante, tijdloze ontwerp is de Caterpillar Colorado Low 2 Derbie de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Met een bovenwerk van hoogwaardig leer zijn deze schoenen sterk genoeg om de tand des tijds te doorstaan. Bovendien is het gebruikte leer ook erg soepel, waardoor je stappen nog comfortabeler worden.

Omdat comfort bij Caterpillar hoog in het vaandel staat, is de Colorado Low 2 Derbie voorzien van een memory foam binnenzool. Dit betekent dat je voeten de hele dag genieten van optimale ondersteuning en uitzonderlijke demping. Of je nu werkt of op stap bent in de stad, je voeten zijn goed beschermd.

Deze schoenen hebben ook een duurzame rubberen buitenzool. Deze biedt superieure grip op alle oppervlakken, waardoor deze schoenen perfect zijn voor buitenactiviteiten. Je kunt op elk terrein lopen zonder je zorgen te maken dat je uitglijdt of valt.

De Caterpillar Colorado Low 2 Derbie is ook een milieuvriendelijke keuze. Caterpillarengage gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen bij de vervaardiging van haar producten. Je kunt deze schoenen dus met een gerust geweten dragen.

Naast functioneel zijn deze schoenen ook stijlvol. Door hun strakke ontwerp en stijlvolle kleur zijn ze een veelzijdige keuze voor elke outfit. Je kunt ze dragen met een casual jeans of met een gekledere broek voor een avondje uit.

Kortom, de Derbie Caterpillar Colorado Low 2 is een must-have voor je schoenencollectie. Stevig, comfortabel en elegant, deze schoenen voldoen aan al je schoenbehoeften. Dus trakteer jezelf op deze kwaliteitsschoenen van Caterpillar.

Extra informatie

Merk Caterpillar
Fabrikant SKU 930930-60-91
Kleur honing resetten
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene