Gestreepte trui met glanzende ronde hals Gant Breton

Gestreepte trui met glanzende ronde hals Gant Breton

Beginnend op: € 181,50

€ 136,13

-25%
De schitterende gestreepte trui met ronde hals Gant Breton: tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Trakteer jezelf op een onmisbaar Frans modeartikel.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 181,50

€ 136,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gestreepte trui met glanzende ronde hals Gant Breton

Ontdek onze nieuwe glanzend gestreepte trui met ronde hals Gant Breton, een must-have voor je garderobe dit najaar. Gemaakt door het beroemde merk Gant, is deze trui een perfecte mix van stijl en comfort.

De klassieke ronde hals biedt een casual maar elegante look, perfect voor elke gelegenheid. De felle strepen voegen een vleugje verfijning toe aan deze trui, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen voor een chique avondje uit of een dag op kantoor.

Deze trui is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en comfortabel aan op de huid, zodat je het de hele dag warm hebt. De flatterende slim fit verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid.

Het ontwerp op breton, geïnspireerd op zeelieden en de zee, geeft deze trui een vleugje traditie en charme. Hij is ook veelzijdig en kan gedragen worden met een jeans voor een casual look of met een rok voor een gekledere look.

Voeg deze schitterende gestreepte trui met ronde hals Gant Breton nu toe aan je collectie en maak je klaar voor de herfst. Bestel hem vandaag nog en geniet van zijn tijdloze stijl en uitzonderlijke kwaliteit. Een must-have voor alle fashionista's.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 8030191-433
Kleur avondblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene