Fleece Helly Hansen Patrol Pile

Fleece Helly Hansen Patrol Pile
Beginnend op: € 161,33

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Fleece Helly Hansen Patrol Pile

Als het koud weer wordt, heb je een kledingstuk nodig dat zowel in de stad als op het parcours goed presteert. Gemaakt van zacht, dik sherpa-fleece, kan onze veelzijdige Patrol Pile jas de kou aan. U kunt het alleen gebruiken in de herfst en als laagje midden in de winter. Het maakt deel uit van onze bekroonde Arctic Patrol collectie, geïnspireerd door Arctic professionals die in extreme klimaten werken. Het staat bekend om zijn extreme bescherming en uitstekende ontwerp. Wij zetten ons in om de gevolgen voor het milieu te beperken. Dit fleecejack is op verantwoorde wijze vervaardigd met het bluesign®-gecertificeerde textielproductieproces, dat in elke fase van de kledingketen afval vermindert.

Eigenschappen: Handzakken met YKK®-rits.

Eigenschappen: Geborduurd Helly Hansen (HH) logo

Eigenschappen: Verstelbare manchetten

Eigenschappen: Verstelbare capuchon en zoom

Belangrijkste materialen: CFPA/QOOIO,SL-138664 / SL-139829,HLP-1077 AW23 Woodland Camo Medium PDO

Samenstelling: Shell: 100% Polyester - Shell 2: 91% Polyamide, 9% Elastane

CB binnenbeenlengte: 84,5 cm

Certificeringen: PFC-vrij

Pasvorm: Normaal

Wasvoorschriften: Machinewas koud - 30°C, niet bleken, niet in de droger, niet strijken, niet chemisch reinigen, aan de lijn drogen.

Wasicoon: Machinewas koud - 30°C, Geen bleekmiddel, Niet in de droger, Niet strijken, Niet chemisch reinigen, Aan de lijn drogen.

Waspictogram: Machinewas koud - 30°C, Geen bleekmiddel, Laag in de droogtrommel, Niet strijken, Niet chemisch reinigen, Aan de lijn drogen.

Wasicoon: Machinewas koud water - 30°C, Geen bleekmiddel, Droogtrommel op lage temperatuur, Niet strijken, Niet chemisch reinigen, Aan de lijn drogen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53678-597
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene