Slippers Havaianas Brésil Logo

Slippers Havaianas Brésil Logo

Beginnend op: € 30,25

€ 23,27

-23%
Omarm de Braziliaanse stijl met de teenslippers van Havaianas, met hun iconische logo. Je zult verleid worden door hun comfort en duurzaamheid.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 23,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slippers Havaianas Brésil Logo

Ontdek Havaianas Brésil Logo teenslippers, perfect voor iedereen die van stijl en comfort houdt! Gemaakt door het beroemde merk Havaianas, zijn deze teenslippers een must-have voor de zomer. Met hun klassieke ontwerp en iconische Brésil logo voegen deze teenslippers een frisse, originele touch toe aan al uw outfits.

De Havaianas Brésil Logo teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en bieden uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. Hun antislipzool zorgt voor perfecte grip, zodat je met vertrouwen op alle soorten ondergrond kunt lopen. Bovendien vormt de anatomische vorm zich perfect naar de vorm van je voeten voor optimale ondersteuning en ongeëvenaard comfort.

Of het nu een dagje naar het strand is, een wandeling door de stad of zelfs een avondje uit, deze teenslippers zijn perfect voor elke gelegenheid. Door hun veelzijdige stijl en comfort zijn ze een must-have voor alle seizoenen. Bovendien herinnert hun Brésil logo aanorigine van het merk en voegt een vleugje culture toe aan je look.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan heldere, trendy kleuren en zijn een essentieel accessoire om je zomergarderobe compleet te maken. Of je ze nu draagt met een korte broek en een T-shirt voor een casual look of met een lichte jurk voor een elegantere stijl, Havaianas Brésil Logo teenslippers voegen een vleugje plezier toe aan al je outfits.

Wacht dus niet langer om deze wereldberoemde teenslippers te bemachtigen! Deze teenslippers zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en waterbestendig. Verwen jezelf met Havaianas Brésil Logo teenslippers en geniet van een zonnige zomer in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4110850-5983
Kleur groen olijfgroen/groen olijfgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene