Jogging Spalding Flow

Jogging Spalding Flow

Beginnend op: € 60,45

€ 50,63

-16%
Haal het meeste uit je jogging sessies met het comfort en de prestaties van Spalding Flow by Spalding - het essentiële accessoire voor sportliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,45

€ 50,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Spalding Flow

De Jogging Spalding Flow is een must-have voor zowel tous sport- als modeliefhebbers. Deze jogging van het beroemde merk Spalding biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Deze jogging is gemaakt van materialen van topkwaliteit en zorgt ervoor dat je je zacht en licht voelt, terwijl hij je veel bewegingsvrijheid biedt. De moderne, stijlvolle snit laat je figuur beter uitkomen en laat je opvallen als je op stap bent.

Het iconische Spalding logo geborduurd op de zijkant geeft deze jogging een dynamische touch. Bovendien maken de levendige kleuren en verfijnde details er een echt modeaccessoire van.

Ontworpen om slijtage te weerstaan en de tand des tijds te doorstaan, is de Jogging Spalding Flow de perfecte keuze voor een actieve levensstijl. Of je nu aan het hardlopen bent, aan het trainen bent in de sportschool of thuis ontspant, deze jogging houdt je de hele dag comfortabel.

Sluit geen compromissen meer tussen comfort en stijl, kies voor Jogging Spalding Flow en wees klaar om elke situatie in stijl tegemoet te treden. Deze jogging is verkrijgbaar in verschillende maten, past bij tous alle lichaamstypes en past zich aan je behoeften aan.

Voeg een vleugje klasse toe aan je sport- of vrijetijdskleding met de Jogging Spalding Flow. Bestel hem nu en ontdek het plezier van het dragen van een kledingstuk van topkwaliteit dat mode en prestaties combineert.

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221520-GR
Kleur grijze mix
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1