Junior Hoodie Spalding Flow

Junior Hoodie Spalding Flow

Beginnend op: € 45,32

€ 38,85

-14%
Geef je kind comfort en stijl met de hoodie Spalding Flow, ontworpen voor jonge atleten door het beroemde merk Spalding.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,32

€ 38,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Junior Hoodie Spalding Flow

Het Spalding Flow sweatshirt met capuchon voor kinderen is een must-have voor jonge sportfans. Dit sweatshirt van het beroemde merk Spalding combineert stijl en comfort om kinderen bij al hun activiteiten te begeleiden.

Met zijn strakke, moderne ontwerp is deze hoody ideaal voor junioren die een trendy look willen op het sportveld of in het dagelijks leven. Het merk Spalding staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert duurzaamheid en optimaal comfort voor kinderen.

Het Spalding Flow kinder sweatshirt met capuchon is geschikt voor jonge sportliefhebbers van tous leeftijd. Of je nu basketbaltball, voetbalt of gewoon buiten gaat wandelen, dit sweatshirt is de perfecte keuze. De losse, relaxte pasvorm zorgt voor veel bewegingsvrijheid, ideaal voor actieve kinderen.

Dit sweatshirt is niet alleen praktisch, maar ook heel comfortabel. De gevoerde capuchon en kangoeroezakken bieden effectieve bescherming tegen de kou en houden de kinderhanden warm. Bovendien voelt de stof zacht en aangenaam aan, waardoor dit sweatshirt een plezier is om te dragen.

Het Spalding Flow sweatshirt met capuchon voor kinderen is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat tous geschikt is voor alle leeftijden en lichaamsvormen. Of je kind nu klein of groot is, je vindt altijd de perfecte maat voor hem of haar. En dankzij het uniseks ontwerp is het even geschikt voor jongens als voor meisjes.

Kortom, de Spalding Flow kinderhoodie is een must-have voor jonge sportfans. Met zijn moderne stijl, onberispelijke kwaliteit en optimale comfort zal hij snel door kinderen worden geadopteerd en hun nieuwe favoriete sweatshirt worden. Wacht niet langer en geef je kind dit sweatshirt waarmee ze zullen schitteren op het sportveld en in het dagelijks leven tous.

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221514-NA
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1