Hoodie Spalding Flow

Hoodie Spalding Flow

Beginnend op: € 60,45

€ 50,63

-16%
Trotseer de kou in stijl met de Spalding Flow hoodie, een must-have van het merk voor sportfans.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,45

€ 50,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Spalding Flow

De hoodie Spalding Flow is een must-have voor tous basketbalfans. Met de bekende merknaam Spalding biedt dit sweatshirt de perfecte mix van stijl en comfort voor spelers op tous niveau.

Deze hoody is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is warm en comfortabel zodra je hem aantrekt. De relaxte pasvorm zorgt voor maximale bewegingsvrijheid tijdens het trainen of basketballen.

Het strakke, moderne ontwerp van het Spalding Flow sweatshirt maakt het ook ideaal om elke dag te dragen. Of je nu op of naast het veld staat, met dit sweatshirt blijf je stijlvol en laat je je passie voor basketbal zien.

Met een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen is dit sweatshirt perfect voor alle seizoenen. Het heeft ook een handige kangoeroezak om je kleine benodigdheden in op te bergen tijdens trainingen of wedstrijden.

Het iconische Spalding logo op de borst voegt een vleugje stijl toe aan deze hoody. Met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze ontwerp is dit sweatshirt een must-have voor tous basketbalfans.

Zoek dus niet verder, de Spalding Flow hoodie is de perfecte keuze voor tous basketbalfans die op zoek zijn naar iets comfortabels, functioneels en stijlvols. Voeg hem nu toe aan je garderobe en laat zien dat je het iconische merk Spalding steunt!

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221514-GR
Kleur grijze mix
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1