Kindercapuchon met rits Spalding Flow

Kindercapuchon met rits Spalding Flow

Beginnend op: € 50,37

€ 42,73

-15%
Geef je kind een trendy, sportieve look met het sweatshirt met rits en capuchon Spalding Flow. Verkrijgbaar in maat junior.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 42,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindercapuchon met rits Spalding Flow

De Spalding Flow zip-up hoodie voor kinderen is de perfecte keuze voor je kind dat modieus en toch comfortabel wil blijven. Ontworpen door het beroemde merk Spalding, is deze sweater ontworpen voor jonge spelers die op zoek zijn naar een trendy look op en naast het veld.

De hoodie met rits is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. Dankzij de praktische ritssluiting kan je kind hem gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de capuchon extra bescherming biedt tegen de elementen.

Het moderne, stijlvolle ontwerp van het Spalding Flow sweatshirt maakt het een must-have voor tous jonge basketbalfans. Verkrijgbaar in maat junior, perfect voor kinderen van alle leeftijden tous en laat ze zien dat ze hun favoriete team steunen.

Of het nu voor een training is of om thuis te relaxen, de Spalding Flow zip-up hoodie is een veelzijdige en praktische keuze voor je kinderen. Hij kan ook gedragen worden met jeans of een sportbroek voor een casual en sportieve look.

Dankzij de reputatie van het merk Spalding kun je er zeker van zijn dat dit sweatshirt van topkwaliteit is en aan de verwachtingen van je kind zal voldoen. Wacht dus niet langer, geef je kind de Spalding Flow kindertrui met rits en laat ze hun liefde voor basketbal in stijl zien!

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221511-BL
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1