Damestrainers Puma Carina Street

Damestrainers Puma Carina Street

Beginnend op: € 70,58

€ 57,59

-18%
Laat je urban stijl zien met Puma Carina Street damesschoenen. Een mix van comfort en mode voor al je outfits.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 57,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Puma Carina Street

De trendy en comfortabele Puma Carina Street damesschoenen zijn perfect voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual maar chique stijl. Met hun op de jaren 80 geïnspireerde ontwerp brengen deze sneakers je in een retro sfeer terwijl ze toch resoluut modern blijven.

Het merk Puma staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. Of je nu door de stad loopt of sport, deze schoenen zullen je door de dag loodsen zonder dat je eronder lijdt.

De witte kleur en het strakke ontwerp maken ze tot een veelzijdige trainer die bij elke outfit past. Of je ze nu draagt met jeans en een t-shirt voor een casual look look of met een jurk voor een vleugje vrouwelijkheid, deze trainers zijn geschikt voor alle gelegenheden.

Puma Carina Street trainers zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Hun rubberen zool biedt perfecte grip om uitglijden en vallen te voorkomen, terwijl je ze met het vetersysteem naar wens kunt afstellen voor optimale ondersteuning.

Deze sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en details die het vrouwelijke silhouet versterken. Het discrete Puma logo op de zijkant voegt een vleugje verfijning toe, waardoor deze sportschoenen een ideale keuze zijn voor alle stijlbewuste vrouwen.

Kortom, Puma Carina Street damesschoenen zijn de perfecte keuze voor wie comfort en stijl wil combineren. Met hun retro design en onberispelijke kwaliteit zullen deze schoenen snel een vast onderdeel van je garderobe worden. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze sportschoenen, waar je overal jaloers op zult zijn.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 389390-03
Kleur wit/zwart/puma zilver
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Carina