Dames-T-shirt Sergio Tacchini Eva

Dames-T-shirt Sergio Tacchini Eva

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Het dames T-shirt Sergio Tacchini Eva: de must-have voor een sportief en elegant look. Wacht niet langer!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Sergio Tacchini Eva

Het Sergio Tacchini Eva dames T-shirt is onmisbaar voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sportief en stijlvol look. Dit T-shirt van het bekende merk Sergio Tacchini is ontworpen om optimaal comfort te bieden en toch trendy te zijn.

Het Eva T-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. De slanke pasvorm verbetert je vrouwelijke rondingen en geeft je veel bewegingsvrijheid. Of je nu sport of ontspant, dit T-shirt is je ideale bondgenoot.

Het geborduurde Sergio Tacchini logo op de borst geeft dit T-shirt een unieke stijl. Je kunt het dragen tijdens je trainingen of voor een ontspannen dagje in de stad. Het tijdloze ontwerp maakt het een must-have voor je garderobe.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast. Het is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en zijn vorm was na was te behouden. De ademende stof houdt je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

tous Het damesshirt van Sergio Tacchini Eva is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en past bij elke stijl en elke gelegenheid. Of het nu voor een sportsessie is, een avondje uit met vrienden of een ontspannen dag met het gezin, dit T-shirt zal je beste bondgenoot zijn.

Kortom, het Sergio Tacchini Eva T-shirt voor dames is comfortabel, stijlvol en duurzaam. Met zijn unieke ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden. Verwen jezelf en voeg dit T-shirt vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36882-320
Kleur keramiek/nv
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1