T-shirt met tweekleurig, all-over verloopeffect Project X Paris

T-shirt met tweekleurig, all-over verloopeffect Project X Paris

Beginnend op: € 30,24

€ 21,44

-29%
Kies voor de must-have van streetwear met dit tweekleurige t-shirt met all-over verloopeffect van Project X Paris.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 21,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt met tweekleurig, all-over verloopeffect Project X Paris

Dit tweekleurige T-shirt met all-over kleurverloop Project X Paris is een must-have voor alle modeliefhebbers streetwear. Gemaakt door het Franse modelabel Project X Paris, is dit T-shirt zowel trendy als comfortabel. Het unieke tweekleurige gradiëntontwerp is perfect om een vleugje stijl aan je outfit toe te voegen. Bovendien voegt de all-over Project X Paris print een moderne, urban touch toe aan dit T-shirt.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is dit T-shirt niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam. De ronde hals en korte mouwen maken het perfect voor warme zomerdagen. Je kunt het dragen met een jeans voor een casual look, of met een trainingsbroek voor een sportievere look.

Naast het trendy ontwerp is dit T-shirt ook een geweldige manier om je steun te betuigen aan het merk Project X Paris. Met het all-over geprinte logo kun je trots je liefde voor dit bekende Franse modemerk laten zien.

Of je nu op zoek bent naar een T-shirt voor je dagelijkse look of voor een avondje uit met vrienden, dit tweekleurige T-shirt met all-over verlopen-effect van Project X Paris is de perfecte keuze. Wacht dus niet langer en voeg het vandaag nog toe aan je garderobe voor een trendy en moderne look streetwear.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2410093_IB
Kleur ib
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene