T-shirt Alpha Industries Basic Small Logo

T-shirt Alpha Industries Basic Small Logo

Beginnend op: € 23,19

€ 20,05

-14%
Trakteer jezelf op tijdloze stijl en ultiem comfort met het Basic Small Logo T-shirt vanAlpha Industries. 100% katoen voor onberispelijk look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 20,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Basic Small Logo

De Basic T Small Logo van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit regular-fit T-shirt is gemaakt van 100% katoen voor comfort en duurzaamheid.


De Basic T Small Logo heeft een klassieke ronde hals, waardoor het geschikt is voor alle gelegenheden. Of je het nu aankleedt met een blazer voor een avondje uit of combineert met een jeans voor een casual look, dit T-shirt is veelzijdig en makkelijk te stylen.


Een van de speciale kenmerken van dit T-shirt is het kleine Alpha Industries logo dat in plastisol op de borst is gedrukt. Dit subtiele maar opvallende detail voegt een vleugje authenticiteit toe en laat zien dat je kwaliteitsvakmanschap waardeert.


Voor extra comfort heeft de Basic T Small Logo een zachte, flexibele nekband aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm die je niet beperkt in je bewegingen gedurende de dag.
Alpha Industries staat bekend om zijn aandacht voor detail, en dit T-shirt is daar geen uitzondering op. Het vlaglabel op de linkermouw voegt een merknaam toe en de geribde boorden bij de hals zorgen voor een nette afwerking.


Met een gewicht van 160 g/m² biedt dit T-shirt de perfecte balans tussen lichtheid en duurzaamheid. Het is ideaal om het hele jaar door te dragen, onder een jas in de koudere maanden of op zichzelf in de zomer.


De Basic T Small Logo is verkrijgbaar in verschillende maten voor elke man. Of je nu de voorkeur geeft aan een slanke pasvorm of een lossere stijl, Alpha Industries heeft het allemaal.


Kortom, de Basic T Small Logo van Alpha Industries is een must-have voor de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm, 100% katoenen constructie en unieke ontwerpdetails biedt dit T-shirt comfort, stijl en veelzijdigheid. Upgrade je garderobe vandaag nog met dit tijdloze stuk van het gerenommeerde merk Alpha Industries.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 188505-710
Kleur mandarijn
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1