Hoodie Alpha Industries Basic

Hoodie Alpha Industries Basic

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Maak een stijlvol statement met de Basic hoodie van Alpha Industries. Comfort en elegantie in één must-have item voor mannen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries Basic

De Basic Hoody van Alpha Industries is een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man. Deze stijlvolle hoody combineert comfort en stijl, waardoor het de ideale keuze is voor casual uitjes of ontspanning thuis.


De Basic hoodie heeft een normale pasvorm en is ontworpen om ontspannen en comfortabel aan te voelen. De buitenkant is gemaakt van een hoogwaardige mix van 80% katoen en 20% polyester, wat zowel duurzaamheid als zachtheid garandeert. Of je nu boodschappen doet of afspreekt met vrienden, deze hoodie houdt je de hele dag warm en comfortabel.


Een van de kenmerken van de Basic Hoody is de capuchon, die een extra laag warmte en bescherming toevoegt op koelere dagen. De capuchon is verstelbaar met een trekkoord, zodat je hem helemaal aan jou kunt aanpassen. Bovendien voegt de geprägte Öse (oogje in reliëf) op het trekkoord een vleugje detail toe en versterkt het de algehele esthetische aantrekkingskracht van de hoodie.


Het Alpha Siebdruck (gezeefdrukt) logo op de borst voegt meteen een cool, trendy element toe aan de hoodie. Het iconische Alpha Industries logo staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en is een subtiel opvallend detail. De RBF Nackenband (nekband) aan de binnenkant zorgt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt huidirritatie.


Voor extra gemak heeft de Basic Hoody een kangoeroezak, die voldoende opbergruimte biedt voor je essentials of een plek om je handen te verwarmen. Geribde manchetten en zoom voegen een vleugje verfijning toe en zorgen voor een perfecte pasvorm.


Met zijn veelzijdige ontwerp en aandacht voor detail is de Basic Hoody van Alpha Industries een tijdloos stuk dat nooit uit de mode raakt. Of je hem nu combineert met een jeans voor een casual look of met een jas voor extra warmte, deze hoody is een echte must-have. Mis dit essentiële stuk niet - bestel je Basic Hoody van Alpha Industries vandaag nog en ontdek de perfecte mix van comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 178312-710
Kleur mandarijn
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1