Damestrainers Skechers Uno

Damestrainers Skechers Uno

Beginnend op: € 90,70

€ 72,56

-20%
Geef je stijl een boost met Skechers Uno damesschoenen: comfortabel en trendy, de perfecte aanvulling op je garderobe!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,70

€ 72,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Skechers Uno

Skechers Uno damesschoenen zijn het perfecte accessoire om een vleugje stijl en comfort aan je garderobe toe te voegen. Ze zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Skechers en zijn ontworpen om perfect te passen aan vrouwenvoeten.

Met hun moderne, elegante ontwerp zijn deze sportschoenen ideaal voor alle gelegenheden, van een casual dagje in de stad tot een intensieve sportsessie. Het memory foam voetbed zorgt voor optimale demping en extra ondersteuning van je voeten, de hele dag lang.

Het ademende bovenwerk van mesh houdt je voeten koel en droog, terwijl de inzetstukken van synthetisch leer duurzaamheid en stijl toevoegen. De rubberen buitenzool biedt superieure grip voor extra stabiliteit en veiligheid onderweg.

De Skechers Uno damesschoenen hebben ook een lichtgewicht tussenzool voor extra comfort en flexibiliteit. Bovendien kun je ze dankzij het veterloze ontwerp gemakkelijk aan- en uittrekken en hebben ze elke keer een perfecte pasvorm.

Of je nu op zoek bent naar een paar gympen om je dagelijkse outfit mee aan te vullen of om mee te sporten, Skechers Uno damesschoenen zijn de perfecte keuze om stijl en comfort te combineren. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf vandaag nog op deze must-have sportschoenen van Skechers!

Extra informatie

Merk Skechers
Fabrikant SKU 177092-WMNT
Kleur blush ton-sur-ton luipaardprint durabuck/mesh afwerking
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene