Vrouwen kort omkeerbaar mouwloos vest Only Onlricky otw

Vrouwen kort omkeerbaar mouwloos vest Only Onlricky otw

Beginnend op: € 45,36

€ 36,29

-20%
Trotseer de winter in stijl met het Only Onlricky otw korte omkeerbare mouwloze donsjack voor dames. Een must-have dit seizoen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 36,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwen kort omkeerbaar mouwloos vest Only Onlricky otw

Het Only Onlricky otw dames donsjack met korte omkeerbare mouwen is de perfecte mix van stijl, comfort en veelzijdigheid. Ontworpen door het merk Only, is dit donsjack speciaal gemaakt voor moderne, gedurfde vrouwen.

Dit donsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een onvergelijkbaar gevoel van zachtheid en warmte. Het is ideaal voor koele herfst- en winterdagen en kan gemakkelijk gedragen worden met verschillende outfits om verschillende looks te creëren.

De echte troef van dit donsjack is de omkeerbaarheid, waardoor het twee stijlen in één kledingstuk biedt. Aan de ene kant heeft het een klassieke effen kleur die bij elke outfit past. Aan de andere kant heeft het een trendy patroon dat een vleugje fantasie aan je outfit toevoegt. Met dit omkeerbare donsjack hoef je niet te kiezen tussen comfort en stijl.

Het is mouwloos en perfect om in laagjes te dragen met een trui of sweatshirt op koudere dagen, of op zichzelf op zachtere dagen. De korte snit van dit donsjack met versterkt het vrouwelijke silhouet en voegt een moderne touch toe aan je look.

Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit met vrienden of gewoon een wandelingetje door de stad maakt, dit mouwloze donsjack zal je modepartner zijn. Met zijn elegante ontwerp en onberispelijke kwaliteit zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden.

Aarzel niet en voeg het Only Onlricky otw korte omkeerbare mouwloze donsjack voor dames vandaag nog toe aan je collectie. Zijn veelzijdigheid, comfort en stijl maken het de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een praktisch, modern donsjack. Bestel het vandaag nog en laat je verleiden door de kwaliteit en het unieke ontwerp.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15245572-3770472
Kleur zilveren rand
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten