T-shirt Alpha Industries Japan Warrior

T-shirt Alpha Industries Japan Warrior

Beginnend op: € 50,42

€ 40,33

-20%
Een uniek stuk van Alpha Industries voor moderne krijgers: het Japan Warrior T-shirt. Niet te missen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 40,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Japan Warrior

Het Alpha Industries Japan Warrior T-shirt is een must-have voor alle urban fashion fans. Dit T-shirt is gemaakt door het beroemde merk Alpha Industries en is een perfecte mix van stijl en kwaliteit.

Het Japan Warrior T-shirt is geïnspireerd door het land van de rijzende zon en heeft een uniek en origineel ontwerp. Het Japanse strijdersmotief op de voorkant geeft dit kledingstuk een vleugje karakter en kracht. Het is verkrijgbaar in zwart of wit, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, is dit T-shirt zowel zacht als comfortabel om te dragen. Het is ideaal voor elke gelegenheid, of het nu een ontspannen dagje thuis is of een avondje uit met vrienden. De relaxte pasvorm van dit T-shirt maakt het een perfecte keuze voor elk figuur.

Dit t-shirt is niet alleen trendy en comfortabel, maar ook duurzaam. Alpha Industries staat bekend om de kwaliteit van zijn kleding en het Japan Warrior T-shirt is daarop geen uitzondering. Je zult het jarenlang kunnen dragen zonder dat het zijn vorm of kleur verliest.

Of je nu een fan bent van de Japanse esthetiek of gewoon op zoek naar een nieuw modieus T-shirt, het Alpha Industries Japan Warrior T-shirt is de perfecte keuze. Voeg het nu toe aan je garderobe en maak je klaar om hoofden te laten omdraaien met dit unieke en stijlvolle look.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146500-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene