T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Zuri

T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Zuri

Beginnend op: € 13,10

€ 9,84

-25%
Geef je kind comfort en stijl met het Jack & Jones Zuri T-shirt met ronde hals. Het belichaamt de jeugd en kwaliteit van het merk Jack & Jones.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 13,10

€ 9,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Zuri

Het Jack & Jones Zuri crew-neck T-shirt voor kinderen is een must-have voor jonge jongens op het scherpst van de snede. Dit T-shirt is ontworpen door het beroemde merk Jack & Jones, dat bekend staat om zijn trendy stijl en kwaliteitskleding. Met zijn moderne ontwerp en felle kleuren is dit T-shirt perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan de garderobe van je kind.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. De ronde hals is zowel stijlvol als comfortabel, perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje naar school is of een familie-uitje. Het Jack & Jones logo op de borst voegt een vleugje karakter toe aan dit toch al stijlvolle T-shirt.

Dit T-shirt is ontworpen voor kinderen, wat betekent dat het perfect past bij hun lichaamsvorm en dagelijkse activiteiten. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle leeftijden en maten. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en kan het keer op keer gedragen worden zonder zijn vorm of felle kleuren te verliezen.

Met het Jack & Jones Zuri crew-neck T-shirt voor kinderen zal je kind zeker opvallen met zijn unieke, trendy stijl. Dus wacht niet langer, voeg dit T-shirt nu toe aan de garderobe van je kind en laat ze hun stijl met trots uitdragen. Het is de perfecte keuze voor jonge jongens die voorop willen lopen in de modewereld.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12249699-4389121
Kleur moonbeam
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior