Meisjes-T-shirt Vero Moda Harriet

Meisjes-T-shirt Vero Moda Harriet

Beginnend op: € 22,17

€ 17,74

-20%
Het Vero Moda Harriet T-shirt, voor modieuze meisjes. Ontworpen door Vero Moda voor gedurfde jonge vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 22,17

€ 17,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt Vero Moda Harriet

Het Vero Moda Harriet meisjes-T-shirt is de perfecte keuze voor jonge meisjes die op zoek zijn naar een trendy, casual stijl. Met het bekende merk Vero Moda is dit T-shirt ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden, maar vooral voor junioren.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt dit T-shirt optimaal comfort en duurzaamheid. Het eenvoudige maar elegante ontwerp maakt het een must-have voor elke gelegenheid, of het nu een dag op school is, een avondje uit met vrienden of een avondje uit met het gezin.

Het Vero Moda Harriet meisjes-T-shirt heeft een klassieke ronde hals en korte mouwen, en biedt een flatterende pasvorm voor elk figuur. Het is verkrijgbaar in verschillende felle, leuke kleuren die je garderobe een frisse touch geven. Of je nu houdt van rose, blauw, groen of geel, je vindt zeker een kleur die je leuk vindt.

Naast stijlvol is dit T-shirt ook milieuvriendelijk. Vero Modaengage gebruikt duurzame en ethische materialen bij de productie van haar kleding, waardoor het een verantwoorde keuze is voor milieubewuste meisjes.

Of je het nu draagt met jeans, shorts of een rok, het Vero Moda Harriet meisjes-T-shirt ziet er gegarandeerd chique en modern uit op look. Dus wacht niet langer, voeg het vandaag nog toe aan je collectie en maak indruk met dit must-have T-shirt van het beroemde merk Vero Moda.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10305808-4450803
Kleur heldergroen goud glitter
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior