Meisjes-T-shirt Vero Moda Gita

Meisjes-T-shirt Vero Moda Gita

Beginnend op: € 22,17

€ 17,74

-20%
Leef je stijl uit met het meisjes-T-shirt Vero Moda Gita, een trendy en comfortabel kledingstuk voor jonge vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 22,17

€ 17,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt Vero Moda Gita

Het Vero Moda Gita meisjes-T-shirt is een must-have voor alle meisjes die op zoek zijn naar een trendy, casual look. Dit T-shirt van het beroemde merk Vero Moda is speciaal ontworpen voor vrouwen en meisjes en heeft een perfecte pasvorm en een flatterend silhouet.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als comfortabel om te dragen. Het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp maakt het een veelzijdige keuze die voor elke gelegenheid gedragen kan worden, of het nu gaat om een casual dagje uit met vrienden of een avondje uit in de stad.

Het Vero Moda Gita T-shirt voor meisjes is voorzien van het logo van het merk, wat een modern tintje geeft aan de esthetiek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder wat wils. Jonge meisjes kunnen hun persoonlijkheid uitdrukken door hun kleurkeuze.

Dit T-shirt is ook perfect voor junioren en biedt een jonge, trendy stijl waar tienermeisjes zeker van zullen houden. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden met jeans, een rok of zelfs een korte broek voor een casual look, of met een kokerrok of broek voor een gekledere look.

Maak indruk met het Vero Moda Gita meisjes-T-shirt en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe. Een must-have voor alle meisjes die op zoek zijn naar een trendy maar comfortabele look. Mis dit must-have T-shirt van Vero Moda niet, nu verkrijgbaar.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10303940-4421975
Kleur zwarte wolk danser tekst
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior