T-shirt Alpha Industries Basic

T-shirt Alpha Industries Basic

Beginnend op: € 23,19

€ 20,05

-14%
Het Alpha Industries Basic T-shirt is een must-have voor elke man. Normale pasvorm en klassiek ontwerp, een must-have voor je garderobe.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 20,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Basic

Het Basic T-shirt van Alpha Industries is een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en klassieke ontwerp biedt dit T-shirt zowel stijl als comfort.


De Shell-stof is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht en ademend aan, waardoor het perfect is om elke dag te dragen. De ronde hals voegt een vleugje eenvoud toe, zodat het bij elke outfit past.


Een van de kenmerken van dit shirt is de Alpha Industries zeefdruk op de borst. Dit iconische logo voegt een vleugje authenticiteit toe en laat je liefde voor het merk zien.


Dit shirt is gemaakt van single jersey en is slijtvast en duurzaam, zodat het jarenlang een essentieel onderdeel van je garderobe zal blijven. Het gewicht van 160 g/m² geeft het precies de juiste dikte, zodat het het hele jaar door gedragen kan worden.


Het vlaglabel op de linkermouw voegt een vleugje detail toe, terwijl de geribde boorden bij de hals zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm. De nekband aan de binnenkant zorgt voor extra versteviging, zodat het T-shirt ook na herhaaldelijk wassen zijn vorm behoudt.


Het Basic T-shirt van Alpha Industries is veelzijdig en kan op veel verschillende manieren worden gedragen. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual alledaagse look, of kleed het aan met een broek en blazer voor een meer verfijnd ensemble.


Dit overhemd is verkrijgbaar in een reeks klassieke kleuren en is een tijdloze aanvulling op je garderobe. Of je nu de voorkeur geeft aan felrood, klassiek zwart of neutraal grijs, er is een kleur die bij elke stijl past.


Kortom, het Basic t-shirt van Alpha Industries is een basic die stijl en comfort combineert. Met zijn normale pasvorm, zachte katoenen stof en iconische logo is dit t-shirt perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je collectie en verbeter je stijl.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 100501-709
Kleur hazelnootbruin
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1