Vrouwen tai slipjes Sloggi Basic+

Vrouwen tai slipjes Sloggi Basic+

Beginnend op: € 13,10

€ 11,52

-12%
Ontdek het ultieme comfort met de Supima laag uitgesneden slip in natuurlijk katoen van Sloggi Basic+, voor langdurige elasticiteit en superieure kwaliteit.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 13,10

€ 11,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwen tai slipjes Sloggi Basic+

De damesslip Sloggi Basic+ is de ideale keuze voor alle vrouwen die dagelijks op zoek zijn naar comfort en ondersteuning. Deze slip, van het beroemde merk Sloggi, is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij de rondingen van vrouwen.

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid. Het hoog getailleerde model en de kanten inzetstukken geven het een vrouwelijke, elegante look, terwijl het optimale ondersteuning biedt.

De damesslip Sloggi Basic+ heeft ook de gepatenteerde "Sensitive Plus"-technologie voor opmerkelijke elasticiteit en ademend vermogen. Zo kun je de hele dag genieten van absoluut comfort, zonder enig gevoel van ongemak.

Deze slips zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Of je nu op je werk bent, 's avonds of gewoon thuis, ze zorgen voor ongeëvenaard comfort.

Vertrouw op Sloggi, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en ongeëvenaarde expertise in damesondergoed. Verwen jezelf vandaag nog met de Sloggi Basic+ damesslip en ontdek het ultieme comfort gecombineerd met een vleugje vrouwelijkheid.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10005039-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene