Boxershorts Sloggi Basic

Boxershorts Sloggi Basic

Beginnend op: € 18,15

€ 15,39

-15%
Ontdek het ultieme comfort met boxer Sloggi Basic in natuurlijk katoen en FreeFit-gecertificeerd Lycra X-Move. Ademend vermogen en een perfecte pasvorm gegarandeerd!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,15

€ 15,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Boxershorts Sloggi Basic

De Sloggi Basic is een must-have voor alle mannen die op zoek zijn naar optimaal comfort en superieure kwaliteit. Gemaakt door Sloggi, een merk dat bekend staat om zijn ondergoed van hoge kwaliteit, is de Boxer Sloggi Basic een echte must-have in je garderobe.

Deze boxer is gemaakt van materialen van topkwaliteit om je de hele dag ongeëvenaard comfort te bieden. De gebruikte stof is niet alleen zacht en aangenaam op de huid, maar ook ademend, zodat je zelfs op de warmste dagen koel en droog blijft. Bovendien vormt de nauwsluitende snit zich perfect naar de rondingen van je lichaam voor optimale ondersteuning zonder samen te drukken.

Boxer Sloggi Basic heeft ook een elastische tailleband die de hele dag goed blijft zitten zonder je te beperken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je ondergoed steeds weer omhoog moet trekken, want het blijft op zijn plaats zitten, hoe actief je ook bent. Bovendien is de band discreet en laat hij geen vervelende vlekken achter op je huid.

Boxer Sloggi Basic is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden aangepast aan alle stijlen en gelegenheden. Of je hem nu draagt om te sporten, op het werk of voor een speciaal avondje uit, hij geeft je de hele dag comfort en zelfvertrouwen.

Kies Boxer Sloggi Basic voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Sloggi engage is toegewijd aan het leveren van duurzaam ondergoed dat lang meegaat, en boxer is daarop geen uitzondering. Zelfs na vele wasbeurten blijft het in perfecte staat, tot je grote vreugde.

Kijk niet verder dan Boxer Sloggi Basic voor de ideale keuze voor alle mannen die comfort en kwaliteit willen combineren. Voeg het vandaag nog toe aan je ondergoedcollectie. Je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10004753-0080
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene