Trainers Palladium Baggy

Trainers Palladium Baggy

Beginnend op: € 95,79

€ 71,84

-25%
Kies voor de tijdloze stijl en casual look van de sportschoenen Palladium Baggy, ontworpen door het bekende merk Palladium.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 71,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Palladium Baggy

De Palladium Baggy trainers zijn een must-have voor iedereen die van trendy, comfortabele schoenen houdt. Met hun unieke ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zijn deze sportschoenen de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Het merk Palladium staat over de hele wereld bekend om zijn hoogwaardige schoenen en de Palladium Baggy sportschoenen zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van materialen van topkwaliteit, bieden deze sportschoenen optimaal comfort voor je voeten en zijn ze tegelijkertijd extreem slijtvast en duurzaam.

Het originele, veelzijdige ontwerp maakt ze perfect voor alle outfits en stijlen. Of je ze nu draagt bij een casual jeans of een geklede outfit, ze geven altijd een trendy touch aan je look.

De Palladium Baggy trainers zijn ook erg praktisch dankzij hun verstelbare bovenhoogte. Je kunt ze dragen in een high-top versie voor een look meer streetwear, of in een low-top versie voor een meer casual stijl. Bovendien biedt de rubberen zool uitstekende grip, ideaal voor al je dagelijkse activiteiten.

Of je nu in de stad bent om een dagje te winkelen of op reis bent om nieuwe plaatsen te ontdekken, deze sportschoenen brengen je overal in stijl en comfort. Ze zijn licht van gewicht, dus je kunt ze de hele dag dragen zonder je moe of oncomfortabel te voelen.

Kortom, Palladium Baggy trainers zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, comfortabele en trendy schoen. Dus trakteer jezelf op deze topkwaliteit sportschoenen van Palladium voor een unieke en moderne look!

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 02353-066-M
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Baggy