Jerseys Dennis Rodman, Authentic NBA Basketball Jerseys

Dennis Rodman fan? Ontdek een grote collectie retro NBA Swingman shirts van Dennis Rodman. Het eeuwenoude merk Mitchell & Ness, opgericht in 1904, biedt vintage NBA Swingman-truien van Dennis Rodman. T-shirts, truien en officiële shirts, echte replica's van NBA-truien.

Het Mitchell & Ness merk is een must-have voor alle NBA jersey fans en verzamelaars die het glorieuze verleden van legendarische spelers, zoals basketbal virtuoos Dennis Rodman willen herbeleven . Vier de erfenis van de grootste spelers van de Amerikaanse basketbalcompetitie, de NBA, met Authentieke NBA-truien (Legends-collectie).

Word verliefd op de authentieke shirts van Dennis Rodman, een van de legendes van de NBA. De Harwood Classics Swingman-truien zijn officiële NBA-truien. Dennis Rodman's naam en nummer zijn gezeefdrukt in twill om het authentieke uiterlijk van het Chicago Bulls NBA shirt nauwkeurig na te bootsen. Koop je iconische Dennis Rodman trui voor mannen tegen de beste prijs.

We hebben een brede selectie van vintage Amerikaanse sporttruien (icon edition) om een van de legendes van basketbal en de NBA te doen herleven!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren