De sneakers Gel-Saga van Asics

Ontdek onze selectie van Asics Gel Saga. De Gel Saga collectie van Asics is online op Sneakin.

Een sneaker verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze ruime keuze aan Asics Sneakers tegen de beste prijs!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Gel-Saga schoenen van Asics

De Gel-Saga, herkenbaar aan het patroon op de zijkant van de schoen, het iconische damesmodel uit de jaren '90 van Asics, is terug na verzoeken uit de hele wereld om deze sneaker weer op de voorgrond te plaatsen. Asics heeft hun Gel-Saga model uit de jaren 90 genomen en alle nieuwe technologieën toegevoegd die ze hebben, waaronder GELTM, om comfort en flexibiliteit te bieden gedurende de hele dag.

De ASICS Tiger uniseks schoenen in hun GEL-Saga-versie, die voor het eerst werden gelanceerd in 1991, werden herzien om een meer stedelijke en hedendaagse look te bieden, in lijn met de nieuwe generatie van de ASICS Lifestyle-collectie.

Asics Gel-Saga en Gel Technologie

De ASICS GEL-technologie in combinatie met een innovatief design dat is ontwikkeld voor alle soorten sport, zorgt voor optimaal comfort, of je nu gaat winkelen of een avondje uit gaat tot in de kleine uurtjes. Geavanceerde ASICS GEL-technologie geeft je responsieve ondersteuning en demping van hiel tot teen, terwijl de voorgevormde EVA-compressiemiddenzool schokken absorbeert om de impact bij het raken van harde ondergrond te minimaliseren. Het resultaat is een high-performance schoen die je de hele dag door geweldige ondersteuning en comfort biedt als je onderweg bent.

Hoewel het klassieke ontwerp van tong en kraag behouden is gebleven, voldoet het nieuwe model beter aan de behoeften van een urban lifestyle met een modernere, streetwear look.

De ASICS Tiger GEL-Saga unisex ultrastrakke sneakers zijn speciaal ontworpen om het ultieme comfort en de beste pasvorm te bieden, terwijl ze een aanvulling vormen op je streetstyle garderobe. Je voelt je goed en ziet er goed uit, of goed en ziet er goed uit, hoeveel tijd je ook hebt om te staan.