Schoenen Adidas Continental 80

De adidas Continental schoen is een eerbetoon aan de jaren 80 met zijn retro indoor look. De schoen is ontleend aan het archief van adidas Originals en is voorzien van leer, een tweekleurige streep aan de zijkant en een unieke rubberen zool voor extra flexibiliteit en comfort.

De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze brede selectie adidas Sneakers tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De adidas continental 80 schoen, een retro-trendy look

De Continental 80 van Adidas Originals is het resultaat van een iconische schoen uit de jaren '80 uit de archieven met een vleugje van de trends van vandaag. Deze sneaker met retrodesign, herkenbaar aan de tweekleurige streep op de zijkant, is ons dagelijks leven binnengedrongen door comfort en flexibiliteit te brengen.

De adidas continental 80 is te herkennen aan de unieke cupsole van splitrubber voor comfort en flexibiliteit.

Het logo in de veters is een teruggooi uit de archieven. De adidas Continental sneaker is uitgevoerd in gecoat leer en is een toonbeeld van het vakmanschap en de aandacht voor detail van het adidas team.

De adidas Continental 80 sneakers zullen in de smaak vallen bij sneakerliefhebbers, van de meest veeleisende tot de meest klassieke. Hier is een paar adidas sneakers voor minder dan 100 euro die mannen, vrouwen en kinderen zullen bevallen!