Onderhoudsproducten voor sportschoenen en rubberen zolen Be Lenka Pedag [Grootte 75 ml]

Onderhoudsproducten voor sportschoenen en rubberen zolen Be Lenka Pedag [Grootte 75 ml]

€ 10,99

€ 9,59

-13%
Ontdek Barebarics Pedag, de onderhoudsproducten bij uitstek om je sportschoenen en rubberen zolen te onderhouden. Een must-have voor sneakerheads!

Only 2 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Onderhoudsproducten voor sportschoenen en rubberen zolen Be Lenka Pedag

Barebarics Pedag verzorgingsproducten voor trainers en rubberen zolen zijn speciaal ontworpen om je favoriete sportschoenen te onderhouden. Het merk Barebarics staat bekend om zijn hoogwaardige producten en inzet voor het milieu.

Deze verzorgingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke ingrediënten en zijn niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Ze zijn veilig voor jou en je schoenen, omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten.

Het onderhoudsmiddel voor sportschoenen is speciaal samengesteld om hardnekkige vlekken grondig te reinigen en te verwijderen van alle oppervlakken, inclusief delicate materialen zoals suède of nubuck. Je sportschoenen zien er weer als nieuw uit, zonder ze te beschadigen.

Voor de verzorging van rubberen zolen is Barebarics Pedag uw beste bondgenoot. De unieke formule helpt onaangename geurtjes te verwijderen en de vorming van bacteriën te voorkomen, terwijl het uiterlijk en de duurzaamheid van je zolen behouden blijven.

Deze gemakkelijk te gebruiken reinigingsproducten worden geleverd met duidelijke instructies om je door het gebruik te leiden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de staat van je sportschoenen en zolen, want Barebarics Pedag zorgt ervoor.

Dus als je je sportschoenen in perfecte staat wilt houden en wilt helpen het milieu te beschermen, kies dan voor Barebarics Pedag verzorgingsproducten voor trainers en rubberen zolen. Een vertrouwd merk dat je onberispelijke resultaten biedt en zich inzet voor duurzaamheid.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 90030012
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 75 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene