Jersey Newline Lea Performance

Jersey Newline Lea Performance

Beginnend op: € 20,12

€ 17,91

-11%
Ontdek de Newline Lea Performance Jersey, ontworpen door het beroemde merk Newline voor uitzonderlijke prestaties tijdens je sportsessies.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 20,12

€ 17,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Newline Lea Performance

Het Newline Lea Performance zwempak is een must-have keuze voor actieve vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteitssportkleding. Het merk Newline staat bekend om zijn hoogwaardige, duurzame producten en dit zwempak is daarop geen uitzondering.

Met zijn slanke, elegante ontwerp is het Newline Lea Performance zwempak zowel vrouwelijk als functioneel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort tijdens je meest intensieve trainingen. Bovendien zal de slanke pasvorm je figuur verbeteren zonder je te beperken in je bewegingen.

Of je nu gaat hardlopen, yoga of fitness, deze trui is voor jou gemaakt. De ademende stof voert transpiratievocht af om je droog en koel te houden, terwijl de platte naden schuren en schuren voorkomen. Je kunt je dus volledig concentreren op je prestaties zonder afgeleid te worden.

De Newline Lea Performance jersey heeft ook praktische details zoals een zak met rits voor het opbergen van kleine benodigdheden en reflecterende elementen voor een betere zichtbaarheid als je buiten traint bij weinig licht.

Dit shirt is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en is een stijlvolle aanvulling op je sportgarderobe. Dus trakteer jezelf op de Newline Lea Performance jersey voor een stijlvolle, high-performance look tijdens je sportactiviteiten.

Extra informatie

Merk Newline
Fabrikant SKU 710102-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1