Hoodie Newline Lea

Hoodie Newline Lea

Beginnend op: € 40,28

€ 33,42

-17%
Ontdek het ultieme comfort met de Newline Lea hoodie, een must-have van Newline voor een casual, on-trend stijl.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,28

€ 33,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Newline Lea

Ontdek onze nieuwe hoodie Newline Lea, ontworpen voor optimaal comfort en met een trendy, moderne look look. Met zijn gerenommeerde merk Newline is dit sweatshirt een must-have voor tous mode- en stijlliefhebbers.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De slanke pasvorm past perfect bij je lichaam voor een slimme, casual look. De capuchon met trekkoord beschermt je tegen de kou en stelt je in staat om je eigen look te creëren.

Het sweatshirt is ook zorgvuldig ontworpen, met subtiele details zoals het geborduurde Newline logo op de borst en geribde boorden voor een perfecte pasvorm. Je kunt hem dragen met een jeans voor een casual look of met een rok voor een meer vrouwelijke stijl.

Deze hoodie is perfect voor alle seizoenen en zal je bondgenoot zijn om warm te blijven op kille dagen terwijl je comfortabel en stijlvol blijft. Het zal snel een onmisbaar kledingstuk worden.

Zoek niet verder, de Newline Lea hoody is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Dus voeg hem toe aan je winkelmandje voor een extra vleugje stijl aan je outfit. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Newline voor een top look!

Extra informatie

Merk Newline
Fabrikant SKU 710100-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene