Dameslaarzen Pataugas Og M/Gr F2H

Dameslaarzen Pataugas Og M/Gr F2H

Beginnend op: € 110,92

€ 91,82

-17%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 91,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Pataugas Og M/Gr F2H
Dames brodequin van canvas gemaakt in Espagne
100% Frans vervaardigd jacquard katoenen bovenwerk
Natuurlijke rubberen zool
Uitneembare binnenzool
Jacquard ontworpen en gemaakt in France
Brodequin ultra-supple dankzij de FLEX-zool
Tussen twee maten in, neem de onderstaande maat
Ontwerper en redacteur van stoffen, de STUDIO WALKIE TALKIE creëert en redigeert zijn eigen collectie jacquardstoffen in France, met liefde. De originele creaties van de studio zijn ontworpen om de seizoenen door te komen en halen hun inspiratie uit de landschappen van de natuur, de architecturale en grafische lijnen van hun stedelijke omgeving en de rijke geschiedenis van de toegepaste kunsten.
Met dezelfde liefde voor vakmanschap en made in France hebben we voor onze Authentique de Granite jacquard geselecteerd: een stof van 45% gerecycled katoen en 17% gerecycled polyester met een dichte en grafische weving, ideaal om lang mee te gaan.
Het doek boots Authentique, bekend om zijn legendarische comfort, wordt opnieuw gebruikt met een stof met kaki patroon van de beroemde walkie talkie fabrikant. Deze in France gemaakte stof wordt vervolgens in onze ateliers op Portugal gemonteerd op een zool van natuurrubber die de zool soepel en lichter maakt. Dit is een schoen die u naast een geweldig comfort ook een prachtige stijl garandeert.

Extra informatie

Merk Pataugas
Fabrikant SKU 628181850
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene