T-shirt Dallas Mavericks NBA

T-shirt Dallas Mavericks NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

-20%
Laat zien dat je Mavericks steunt met dit 100% authentieke New Era T-shirt. Draag de kleuren van je favoriete team!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Dallas Mavericks NBA

Het Dallas Mavericks NBA T-shirt van New Era is een must-have voor alle fans van hetball Mavericks basketbalteam van Dallas. Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft het iconische Mavericks logo op de voorkant. Met zijn eenvoudige, strakke ontwerp is dit T-shirt perfect voor fans die hun steun voor het team in stijl willen laten zien.

Dit T-shirt is gemaakt door het beroemde merk New Era en staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en kan gedragen worden naar je favoriete wedstrijden of gewoon als vrijetijdskleding. De klassieke, comfortabele pasvorm zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de zachte stof je de hele dag comfortabel houdt.

Of je nu al heel lang fan bent van Mavericks of gewoon een collector's item aan je garderobe wilt toevoegen, dit T-shirt is de perfecte keuze. Het is ook perfect als cadeau voor een vriend of familielid die jouw passie voor het team deelt.

Wacht dus niet langer en laat trots je steun zien voor Mavericks van Dallas met dit T-shirt van hoge kwaliteit van New Era. Voeg het vandaag nog toe aan je sportkledingcollectie en maak je klaar om je favoriete team volgend seizoen in stijl aan te moedigen op NBA. Ga voor Mavericks!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505464
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Dallas Mavericks