T-shirt San Antonio Spurs NBA

T-shirt San Antonio Spurs NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

-20%
Toon je liefde voor Spurs in stijl met het NBA San Antonio T-shirt van New Era. Perfect voor fans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt San Antonio Spurs NBA

Het San Antonio Spurs NBA T-shirt van New Era is een must-have voor elke fan van het San Antonio Spurs basketbalteam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als stijlvol. Het Spurs logo staat groot afgedrukt op de voorkant van het T-shirt, waarmee je trots je steun voor het team bevestigt.

Het shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle supporters en is ook een geweldige keuze voor modeliefhebbers. Of je nu een wedstrijd bijwoont of het elke dag draagt, dit T-shirt is een geweldige manier om je passie voor San Antonio Spurs te laten zien.

Naast een mode-item is dit T-shirt ook een geweldig souvenir voor verzamelaars van merchandise. Met het logo Spurs en het merk New Era is dit T-shirt een echt symbool van het team en de samenwerking met een gerenommeerd merk.

Mis de kans niet om je San Antonio Spurs trots te laten zien met dit New Era T-shirt. Met zijn superieure kwaliteit en stijlvolle ontwerp is het de ideale keuze voor alle fans van het team. Bestel nu en voeg dit T-shirt toe aan je collectie Spurs merchandise. Go Spurs!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505458
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team San Antonio Spurs