Hoodie Minnesota Timberwolves NBA

Hoodie Minnesota Timberwolves NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Toon je liefde voor Minnesota Timberwolves met deze hoodie NBA New Era. Een must-have voor fans van de franchise!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Minnesota Timberwolves NBA

- kleur: "zwart

De Minnesota Timberwolves NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het basketbalteam Minnesota Timberwolves. Met zijn stijlvolle zwarte kleur is hij zowel trendy als trouw aan de teamkleuren.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De verstelbare capuchon biedt bescherming tegen kou en regen, terwijl je je steun betuigt aan Timberwolves.

Het teamlogo staat groot op de voorkant van het sweatshirt, waardoor het een echt collectors item is voor alle fans. Je kunt het dragen naar wedstrijden of gewoon in het dagelijks leven om je passie voor dit beroemde team te laten zien.

Met zijn moderne snit en zorgvuldige afwerking is deze hoodie ook een trendy kledingstuk dat perfect past bij al je outfits. Of je nu gaat voor een sportieve of casual look, het zal je ideale bondgenoot zijn.

Haal dus snel de Minnesota Timberwolves NBA hoodie van New Era in huis om je liefde voor het team te tonen en een unieke, trendy look te krijgen. Het is het perfecte cadeau voor alle fans van basketbal en het Timberwolves team!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505443
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Minnesota Timberwolves
Karakteristiek gekapte