Hoodie Boston Celtics NBA

Hoodie Boston Celtics NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Laat je Boston Celtics trots zien met de New Era NBA hoodie - een must-have voor fans van de groene stad.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Boston Celtics NBA

De Boston Celtics NBA hoodie van New Era is de perfecte keuze voor alle fans van hetball Boston Celtics basketbalteam. Deze comfortabele en stijlvolle sweater is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je warm terwijl je je steun betuigt aan je favoriete team.

De hoodie heeft het Boston Celtics logo op de voorkant en het beroemde NBA logo op de mouw. Deze geborduurde details voegen een vleugje klasse en authenticiteit toe aan dit kledingstuk. Met dit unieke sweatshirt val je zeker op in de menigte.

De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en kou, terwijl de handige zakken ruimte bieden voor al je essentials. Of je nu naar een live wedstrijd kijkt of traint op het veld, dit sweatshirt houdt je zo comfortabel mogelijk.

Als een echt officieel gelicentieerd NBA product is dit sweatshirt een must-have voor alle Boston Celtics fans. Of je het team nu al jaren volgt of een nieuwe fan bent, met dit sweatshirt kun je je liefde voor Celtics in stijl laten zien.

Deze Boston Celtics NBA hoodie van New Era is een geweldige keuze voor koude dagen en game-avonden. Dus wacht niet langer en laat zien dat je je favoriete team steunt door dit sweatshirt vandaag nog aan te schaffen. Ga voor Celtics!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505438
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Boston Celtics
Karakteristiek gekapte