Hoodie Phoenix Suns NBA

Hoodie Phoenix Suns NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Steun je favoriete team in stijl met deze Phoenix Suns NBA hoodie van New Era.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Phoenix Suns NBA

De Phoenix Suns NBA hoodie van New Era is een must-have voor elke fan van het Phoenix Suns basketbalteam. Met zijn moderne ontwerp en felle kleuren is hij perfect om je steun te betuigen aan je favoriete team.

Deze hoody is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als slijtvast. Je kunt hem dragen naar trainingen of op een ontspannen dagje uit - hij gaat overal met je mee in stijl.

Het Phoenix Suns logo staat trots op de voorkant, wat zeker de aandacht en bewondering zal trekken van autres basketbalfans. Met deze hoodie kun je je liefde voor Suns met trots laten zien.

Naast het stijlvolle ontwerp is deze hoodie ook erg praktisch. De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen, terwijl de kangoeroezak je handen warm houdt en je kleine spullen veilig opbergt.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte sweatshirt om je team te steunen tijdens wedstrijden of gewoon om een sportieve touch aan je garderobe toe te voegen, de Phoenix Suns NBA hoody van New Era is de perfecte keuze. Mis de kans niet om Suns met trots te vertegenwoordigen met dit hoogwaardige kledingstuk. Voeg hem nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505437
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Phoenix Suns
Karakteristiek gekapte