Hoodie Chicago Bulls NBA

Hoodie Chicago Bulls NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Draag de Chicago Bulls New Era hoodie met trots om je steun te betuigen aan het meest legendarische team van NBA.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Chicago Bulls NBA

De Chicago Bulls NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het iconische basketbalteam van Chicago. Met zijn moderne ontwerp en details die passen bij deesprit van het team, is dit sweatshirt een must-have voor alle fans van NBA.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort terwijl hij je warm houdt tijdens de wintermaanden. Dankzij de zachte, duurzame stof kun je hem keer op keer dragen zonder dat hij zijn vorm of kleur verliest.

Het Chicago Bulls logo staat trots op de borst en benadrukt je steun voor dit legendarische team. De details in reliëf geven dit sweatshirt een extra stijlvol accent, waardoor het al snel een vaste waarde in je garderobe wordt.

Of je nu een live wedstrijd bijwoont of de wedstrijd vanuit je luie stoel bekijkt, deze hoodie is de perfecte keuze om je passie voor Bulls te laten zien. Met zijn relaxte pasvorm en verstelbare capuchon is hij perfect voor elke gelegenheid.

Mis de kans niet om deze Chicago Bulls NBA hoodie van New Era aan je sportkledingcollectie toe te voegen. Het is een must-have voor alle teamfans en een perfecte manier om je steun te betuigen aan Bulls, zowel op als naast het veld. Bestel nu en maak je klaar om de opwinding van NBA te ervaren terwijl je trots de kleuren van Chicago draagt.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505434
Kleur zwart/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Chicago Bulls
Karakteristiek gekapte