Hoodie San Antonio Spurs NBA

Hoodie San Antonio Spurs NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Steun je favoriete team in stijl met de San Antonio Spurs NBA hoodie van New Era.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie San Antonio Spurs NBA

De San Antonio Spurs NBA hoodie van New Era is het perfecte accessoire voor alle fans van basketbal, in het bijzonder het San Antonio Spurs team. Met zijn stijlvolle ontwerp en iconische kleuren kun je met deze sweater trots je steun voor je favoriete team laten zien.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort dankzij de relaxte pasvorm en zachte katoenen voering. Het is je ideale bondgenoot op frisse dagen of om je warm te houden tijdens de intense wedstrijden van je favoriete team.

Het officiële San Antonio Spurs logo is groot afgedrukt op de borst, wat een vleugje authenticiteit toevoegt aan dit sweatshirt. Op de mouwen vind je ook het nom logo van het team en het NBA logo, waarmee je je steun betuigt aan zowel Spurs als de competitie.

Naast sportkleding is deze hoody ook een echt modeaccessoire. Je kunt hem dragen als je uitgaat met vrienden of voor een casual look alledaagse look. De tijdloze stijl maakt het een must-have voor je garderobe.

Of je nu al heel lang fan bent of een nieuwe San Antonio Spurs supporter, met deze hoodie laat je je liefde voor het team zien en val je op in stijl. Dus voeg hem nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505433
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team San Antonio Spurs
Karakteristiek gekapte