Hoodie Dallas Mavericks NBA

Hoodie Dallas Mavericks NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Laat je passie voor Dallas Mavericks zien met de NBA New Era hoodie. Comfortabel en stijlvol, een must-have voor team fans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Dallas Mavericks NBA

De Dallas Mavericks NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het basketbalteam Dallas Mavericks. Dit sweatshirt is ontworpen voor fans van NBA die hun steun willen betuigen aan hun favoriete team in comfort en stijl.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als warm, perfect voor kille avonden in het stadion of om thuis ontspannen naar een wedstrijd te kijken. Het Dallas Mavericks logo staat trots op de borst, met een nette afwerking en felle kleuren die niet onopgemerkt zullen blijven.

Naast comfortabel en stijlvol is deze hoodie ook erg praktisch. De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen, terwijl de zakken aan de voorkant je handen warm houden of je kleine benodigdheden opbergen. Zo kun je Dallas Mavericks vertegenwoordigen en toch goed uitgerust zijn voor elke situatie.

Dit sweatshirt is een perfecte keuze voor fans van NBA en Dallas Mavericks, maar het kan ook een ideaal cadeau zijn voor je dierbaren die van basketbal houden. Met het wereldberoemde merk New Era en het moderne, stijlvolle ontwerp is deze hoodie een must-have voor alle basketbalfans.

Wacht dus niet langer en voeg de Dallas Mavericks NBA hoodie van New Era nu toe aan je garderobe. Of je nu naar de wedstrijd gaat of gewoon rondhangt op look, dit sweatshirt zal je optimaal comfort bieden en je in staat stellen om met trots je steun te betuigen aan je favoriete team. Ga naar Mavericks!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505432
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Dallas Mavericks
Karakteristiek gekapte