Hoodie Los Angeles Clippers NBA

Hoodie Los Angeles Clippers NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

-30%
Laat je passie voor Clippers zien met deze New Era NBA hoodie van Los Angeles - een must-have voor elke fan!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 49,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Los Angeles Clippers NBA

Ontdek onze nieuwe hoodie Los Angeles Clippers NBA, gemaakt in samenwerking met het merk New Era! Toon met trots je steun voor je favoriete team met dit officiële Los Angeles Clippers sweatshirt.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je warm en behaaglijk, terwijl het ook nog eens een unieke stijl heeft. Met de verstelbare capuchon en handige zakken is het ideaal voor frisse avonden of om je team te steunen bij thuiswedstrijden.

Het Los Angeles Clippers logo staat groot op de borst, waardoor dit sweatshirt makkelijk te herkennen is en perfect is voor fans van het team. Bovendien staat het merk New Era synoniem voor kwaliteit en stijl, waardoor het een must-have is voor elke fan van Clippers.

Of je nu een wedstrijd bijwoont of hem gewoon elke dag draagt, deze hoody van Los Angeles Clippers NBA voegt een sportieve touch toe aan je garderobe. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en is perfect voor elke fan van het team, man of vrouw.

Dus kijk niet verder dan Los Angeles Clippers NBA en sluit je aan bij de meest loyale supporters van het team. Ga voor Clippers!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505431
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Clippers
Karakteristiek gekapte